Picture

09:30 – 10:30 uur

Bosch en Duin

Uitgebreide ontvangst bij Landgoed Bosch en Duin te Udenhout, prachtig gelegen aan de voet van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

Deelnemers ontvangen het routeboek en het rallyschild/ deursticker terwijl zij genieten van koffie, thee en heerlijk Brabants gebak.

10:30 uur

Welkomstwoord van de voorzitter van de Lions.

Lex van Lammeren en Liesbeth Boomsma van Wheels on Tour geven uitleg over het routeboek en uitleg over de te hanteren navigatietechnieken.

11:00 uur

Vanaf 11 uur starten de equipes. De tocht voert hen langs een unieke route door het mooie en rustige Brabantse (rivieren)land.

12:30 uur

Het Witte Kasteel

Tijd voor de lunch bij Louwman in Raamsdonksveer. Het museum opent zijn deuren exclusief die zaterdag voor deelnemers aan de toertocht.

Hier kunt u een deel van ‘s werelds oudste privécollectie automobielen bewonderen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman.

14:00 uur

Vertrek voor het tweede deel van de toertocht.

16:00 uur

Eind van de middag worden de equipes feestelijk onthaald op het moment dat zij finishen bij het Kasteel Raveleijn op het Efteling park. Tijd voor een drankje..

17:00 - 20:00 uur

Diner, veiling, prijs uitreiking en slotdrankje

Tijdens de prijsuitreiking worden de winnende equipes gehuldigd. Aansluitend volgt de overhandiging van de cheque aan Make-A-Wish Nederland.

Er wordt geproost op de heerlijke dag. Terwijl ervaringen worden gedeeld, genieten deelnemers van een heerlijk diner met de mogelijkheid om de Raveleijn-show te volgen vanaf het terras van het kasteel.

Organisatie

info@wheelsforwishes.nl
Leo de Haan