Lions Club Loon op Zand – Udenhout

Een Lions Club is een charitatieve club waarvan de leden, de Lions, op vriendschappelijke basis belangeloos samenwerken om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, waar door reguliere kanalen niet in wordt voorzien. De 46.000 serviceclubs wereldwijd (1,4 miljoen Lions) maken deel uit van de overkoepelende associatie Lions International.

Lions Club Loon op Zand – Udenhout is in 1984 opgericht en heeft 28 Lions met uiteenlopende beroepen. Verbondenheid en betrokkenheid naar de club en elkaar is haar belangrijkste randvoorwaarde. Vriendschap is altijd de basis voor samenwerking. Lions Club Loon op Zand – Udenhout is een inspirerende vriendenclub die zich sinds haar oprichting belangeloos en met resultaat inzet voor maatschappelijke, lokale doelen. Correspondentieadres: loonopzand.lionsnl@lions.nlGoede doel: Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland geeft kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte kracht voor de toekomst door hun allerliefste wens te vervullen. Bekijk hier de liefste wens van Thijn. Make-A-Wish Nederland heeft geen winstoogmerk en voldoet aan de CBF-erkenning voor goede doelen. Daarnaast heeft de Belastingdienst Make-A-Wish Nederland aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).


Contact

De organisatie van Wheels for Wishes is bereikbaar via: info@wheelsforwishes.nl of bel met Leo de Haan.
Tel. 06 51 39 58 34 (ma/vrij 9-18 uur)

Organisatie

info@wheelsforwishes.nl
Leo de Haan