MAKE-A-WISH NEDERLAND

Ergens in Nederland knokken kinderen als Nick, Iris en Thijn tegen hun ziekte.
In plaats van lekker buiten te spelen, liggen ze thuis in bed. Of in het ziekenhuis. Soms raken ze hun haren kwijt. Of worden ze misselijk van al die medicijnen.

Hoop en kracht voor de toekomst
Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen met mensen als jij hun allerliefste wens te laten uitkomen.

Wish Journey
Een wensvervulling is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep vrijwilligers maanden mee bezig is en dat tot in de puntjes geregeld is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Bedoeld om kinderen en hun familie in een moeilijke periode iets bijzonders te geven. Bekijk hier de liefste wens van Thijn.

Help en rij mee
Het laten uitkomen van wensen verandert levens. Dat is wat wij doen. En dat kunnen we niet zonder jou. Jouw deelname aan Wheels for Wishes kan het leven van een kind met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte positief veranderen!

Organisatie

info@wheelsforwishes.nl
Leo de Haan